Posted on

Kaikki minut tuntevat tietävät, että rakastan luontoa, yrttien ja marjojen keräilyä, niiden kuivattamista, hilloamista jne. Tämä on itselle aina ollut ihanan rentouttavaa puuhaa, liikkua luonnossa samalla etsien mitä milloinkin superterveellisiä metsän antimia.

Marjoista olen kerännyt vaikka ja mitä sekä Suomessa että Romaniassa. Viime kesän kohohohtia olikin kun löysin sieltä valtavan boysenmarja apajan! Rakastan oppia uutta luonnosta ja tutustua itselleni uusiin yrtteihin ja niiden terveysvaikutuksiin. Esimerkiksi boysenmarjasta opin kantapään kautta sen, että niihin puskiin et kannata todellakaan lähteä toppi ja shortsit jalassa, näytin meinaan niin raadellulta viime kerralla 😀 No tänä kesänä taas astetta viisaampana!

Luonnollisena jatkumona omalle keräilylleni olen käyttänyt vaihtelevasti elämäntilanteen mukaan myös kaupoista saatavia superfoodeja. Omia kestosuosikkeja ovat tähän asti olleet maca, nokkosjauhe ja aswagandha. Näin kiireisinä ruuhkavuosina kun ei aina ole ollut jaksamista tai aikaakaan juosta pitkin metsiä niin paljon kuin joskus aiemmin niin mielestäni on mahtavaa, että kaikkia superterveellisiä tuotteita saa myös helposti tilattua kotiin. Niin ja sitten on asia erikseen spirulinat ja muut terveyspommit mitä ei meiltä täältä pohjolasta edes löydy vaikka metsissä ehtisikin juosta mielin määrin.

Viime syksynä ja tänä talvena minua alkoi kovasti vaivata väsymys ja ajoittain jopa uupumus. On ollut rankkoja raskaus- vauva – taapero- imetys- yrityksenperustamis aikoja tässä jokunen vuosi putkeen ja tämä varmasti alkoi verottaa minua todenteolla. Talvella sairasteltiin myös kaiken aikaa, aina joku flunssa pyöri perheessä, sitten kamalaakin kamalampi vatsatauti, muutama terve päivä ja sitten olinkin taas 39 asteen kuumeessa. Kaiken tämän hoidin niinkuin kuka tahansa kotona oleva vanhempi hoitaa, juoksemalla henkihieverissä lasten perässä ja yrittäen viimeisillä voimilla saada jotain pöperöäkin pöytään.

Tästä kaikesta sisuuntuneena ja ärtyneenä päätin että oli aika etsiä jotkut tuotteet tukemaan vastustuskykyä ja tuomaan takaisin kauan kodoksissa ollutta jaksamista. Niinpä löysin kotimaisen Arctic Nutritionin ja tutustuttuani heidän tuotteisiinsa oli mahdonta jättää kokeilematta niitä. Olin alkuun hieman epäileväinen, että voisivatko tuotteet todella olla niin hyviä kuin ihmiset olivat kertoneet omia kokemuksiaan, mutta olin kuitenkin avoimin mielin liikenteessä. Olin ajatuksella että jos näistä ei olisi apua minulle niin sitten ei ja etsisin jonkun muun seuraavaksi kokeiluun. Arcticin valitsin koska se on suomalainen yritys, jonka suurin osa raaka-aineista tulee suoraan Suomen metsistä. Lisäksi tuotteista kerrottiin, että käsittelyprosessi saa marjoista ja yrteistä kaikki hyvää tekevät hyödyt irti.

                                             
                                       Arctic Nutrition kokeilu osoittautui menestykseksi

Sitten aloitin mielestäni minulle sopivan kahden tuotteen kokeilun ja oikeasti ei mennyt montaa päivää kun huomasin selvän eron. Jaksamiseni ja energisyyteni kohosivat tosissaan ja pystyin taas ajattelemaan kirkkaammin, lasten kanssa jaksoin paremmin eivätkä hermotkaan jatkuvan väsymyksen takia olleet läheskään yhtä tiukilla. Tämän eron minussa huomasivat pian myös äitini ja puolisoni. Ihan mahtavaa! Olen niin onnellinen, että annoin Arcticille tilaisuuden ja tässä sitä nyt ollaan niin jaksavina ja hyvinvoivina etten muista milloin viimeksi. Mieskin innostui nyt kokeilemaan tuotteita kun vierestä näki miten hyviä ne todella ovat, hän kun ei ole tähän asti suostunut edes D-vitamiinia ottamaan purkista..

Koska itselläni on Arcticin tuotteista niin hyvät kokemukset päätin alkaa myös heidän edustajakseen, sillä silloin tuotteet saa huomattavasti edullisemmin ja siten minulla on myös hyvä mahdollisuus ansaita. Jos koit, että tuotteet tai lisäansiot kiinnostaisivat niin minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse: sannamaarit89@gmail.com ja kerron mielelläni lisää ❤

Tämän linkin kautta saat tilattua tuotteita edullisemmilla postikuluilla, jos haluat tutustua  itse: https://arcticnutrition.com/ref/FR796N

Niin hyvää ja energisoivaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *