Posted on

Moni tietää minut verkkokauppiaana se onkin yksi intohimoni. Olen opetellut kaiken alusta saakka itse ja tehnyt jos jonkinlaisia kauppoja tässä matkan varrella. Avasin tässä taannoin uuden verkkokaupan nimeltään Muru Onnea. Ja olen tästä kaupasta niin innoissani että! Minusta Suomesta puuttui tämän tyylinen kauppa ja ryhdyin tuumasta toimeen. Nyt ei muuta kun toivotaan, että kauppa löytää hyvin oman yleisönsä ja pääsen jatkamaan työtäni sen parissa mahdollisimman pitkään.

Lasten juhlavaatteet, lasten nimi ja ikä synttäri paita
Koodilla KESÄ saat -20% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi

Muru Onnea myy synttäri T-paitoja lapsille. Osaan paidoista saa valittua synttärisankarin iän ja suosikkihahmon ja osaan saa myös lapsen nimen. Kukapa lapsi ei olisi super innoissaan saadessaan käyttää juuri itselleen valmistettua T-paitaa synttäreillään ja sen jälkeen. Paidat myös säilyvät muistona vielä silloinkin kun ne eivät enää pienen sankarin päälle mahdu. Itse säästän laatikkoon aina lasten rakkaimpia vaatteita, leluja ja muita muistoja. Ehdottomasti myös nämä syntymäpäiväpaidat tulevat päätymään sinne ajastaan 🖤

Tällä hetkellä kaupan valikoimasta löytyy yksisarvispaitaa, supersankaria, dinosaurusta ym. Lisääkin on tulossa kunhan vain ehdin toteuttamaan kymmenet suunnitelmat, joita mielessäni pyörii jo. Itselläni on nyt valinnan vaikeus minkä paidan tilaisin esikoiselleni, sillä hänen synttärinsä lähestyvät jo kovaa vauhtia. Voisin antaa hänen valita teeman ja värin itse, niin tulee varmasti mieluinen.

Kaikki Muru Onnea tuotteet valmistetaan vastuullisesti Euroopassa ja jokainen tilaus tehdään varta vasten. Hävikkiä ei siis näin ollen pääse syntymään ollenkaan ja ympäristö kiittää.

Jos siis lapsesi syntymäpäivät ovat lähestymässä niin käyhän kurkkaamassa https://muruonnea.fi/. Muru Onnea löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Lasten juhlavaatteet, lasten nimi ja ikä synttäri paita

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *