Posted on1. Nimeni on… Sanmaaria

2. Jotkut tosin kutsuvat minua… Yleensä ihan etunimellä vaan, mutta myös Sandelsson ym. väännökset ovat silloin tällöin käytössä.

3. Olen syntynyt… Vuonna 1989 ja olen skorpioni murr.

4. Pienenä olin varma, että minusta tulee… En ollut ollenkaan varma, mutta Prinsessa Jasmine Aladdinista olisi ollut toiveissa.

5. Kolme parasta piirrettä minussa on… Optimistisuus, sisukkuus ja hyvä sydämisyys.6. Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu… Kesän suunnitelmiin kuuluu karavaanilla reissailu ainakin lähialueilla ja sitten kun on mahdollista, niin matkustaa Romaniaan. Nauttia kotiajasta vauvan kanssa. 

7. Suosikkikaupunkini on… Sydney! Ehdottomasti. Olen viettänyt siellä yhteensä vajaan puoli vuotta enkä keksi huonoja puolia kaupungista. Kaikin puolin paras.

8. Takki ja laukku: Takkini on vuosia sitten nettikaupasta ostettu ohut pitkähkö villakangastakki, jota olen itse tuunaillut. Lempilaukuistani toinen on Thaimaasta ja toinen Romanian basaarista ostettu. Vähän yllättäen ovat kestäneet aika pitkään jo.

9. Suosikkiravintolani ja -ruokani siellä on… Fafa´s ja munakoiso-falafelpita tuli nyt ensimmäisen mieleen. Mutta onhan noita vaikka mitä, vegesushi myös aika kova ja tänään sitä saankin pitästä aikaa nomnom. Thairuoka olisi lemppari, mutta meilläpäin ei ole oikein hyvää ravintolaa.

10. Suosikkijuomani on… Vesi, kahvi, Pepsi Max ja kuiva valkoviini.
11. Suosikkisarjani just nyt on… Tällä hetkellä katson Greyn Anatomiaa.

12. Suosikkikosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on… Vauvan kaakao peppuvoide tuoksuu järkyttävän hyvälle, mutta ehkä oma suosikkini on kuitenkin silmänympärysvoide, jonka pitäisi ainakin olevinaan häivyttää tummia silmänalusia 😄

13. Suosikkisovellus puhelimessani on… Duolingo-kieltenopiskelu sovellus ja Instagram.

14. Mitä pakkaat mukaan matkalle? Villasukat, kirja ja kuulokkeet nyt ainakin. Muuten mahdollisimman vähän mitään turhaa kannettavaa.
15. Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Syön pähkinöitä sohvalla ja katson Greyn Anatomiaa. Tanssin ja laulan.

16. Viimeisin sisustusostoksesi? Valokuvat ja kehykset olohuoneen seinälle.

17. Viimeisin Whatsapp-viesti? A large group of people is called a “No thanks” Höhö :DD

18. Paras tapa tuhlata 50 euroa? Ostaa vaikka bensaa ja ajaa jonnekin kivaan paikkaan.

19. Bravuurini keittiössä? Savutofu-kasviskastike jasmiiniriisin kanssa, marjapiirakka ja (mustikka)kombutsa.

20. Perjantai-illan hetkutteluja varten ostan kaupasta… Suolapähkinöitä ja Pandan tummaa suklaata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *