Posted on

Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty tähdellä*

 

Mitä ostaa lahjaksi 3 vuotiaalle on meillä nyt päivän polttava aihe, sillä esikoistamme juhlitaan Suomessa jo nyt tämän viikon sunnuntaina. Apua kun tulikin äkkiä, kun on kaikkea hässäkkää niin niin ne viikot vain vierivät hurjaa vauhtia!

                                                             
                                                             Hiekkalelut ovat aina hyvä valinta pienille

Tänään joka tapauksessa ajattelin tehdä tilauksen lastentuotteiden luottoverkkokauppaani * Jollyroomiin. Onhan minulla toki omakin lastenverkkokauppa Pikku-Bertta, mutta siellä ei leluja yms. myydä ainakaan vielä tällä hetkellä. Jollyroomiin siis ja äkkiä, niin toivottavasti tilaukseni ehtisi perille viikonlopuksi. Jos ei niin ensi viikko ei ole katastrofi myöskään, sillä lapsen synttärit ovat oikeasti vasta loppu kuussa mutta juhlimme niitä nyt, koska kyseisenä ajankohtana olemme jo Romaniassa. Siellä sitten varmasti juhlitaan vähän lisää, mutta kiva järjestää jotain täälläkin, että isovanhemmat ja kaverit täälläkin pääsevät juhliin osallistumaan.

Meidän poika tykkää tällä hetkellä kovasti muovailuvahaleikeistä, piirtämisestä, palapeleistä, hämähäkeistä, dinosauruksista, kylvyistä, hiekkaleikeistä, työmaakoneista, Ryhmä Hausta ja mistähän vielä.. Ajattelinkin tilata Jollyroomista muovailuvahasetin, ehkä jonkun uuden kylpylelun ja jotain ötökkäaiheista. Nyt meiltä löytyy kummilta saatu kassakone muovailuvahasetti ja se on ollut todella mieluinen, melkein joka aamu käytössä kun odotellaan että pikkuveikka heräilee. Mukavan rauhallista ja hiljaista puuhaa. Jollyroomissa näyttäisi olevan valtava valikoima muovailusettejä, joten nyt iski valinnan vaikeus, mutta eiköhän sieltä dino (syö, röyhtäilee jne :D) tai työkonesetti ostoskoriin lähde.

                                                       
                                           Kuva: * Jollyroom

Kolmevuotiaalle on jo ihana ostaa lahjoja, sillä he jo tietävät ja ymmärtävät niiden päälle paljon enemmän kuin aiemmin. Koitin tosin lapselta itseltään kysellä synttärilahjatoiveita ja ainoa vastaus, jonka saan on että lahjan pitää olla vihreä.. Toivottavasti riittää, että paketti on vihreä tai muuten menee vähän hankalaksi.

Jos ei meillä vielä olisi potkupyörää, parkkitaloa, seuraavan koon vaatteita tai paloautoa niin olisin varmasti nyt hankkinut osan myös näistä, mutta nämä löytyvätkin jo entuudestaan ja ovat hyvin tärkeitä meillä. Yleensä lahjojen hankinnassa ajattelen että laatu korvaa määrän enkä halua turhaa krääsää itselle tai muille. Mielestäni lapsikaan ei tarvitse tavaravuorta tunteakseen itsensä muistetuksi vaan juurikin ennemmin muutama mieluinen lahja on kaiken kannalta (eikä vähiten ympäristön) parempi. Jollyroomia suosin jos en löydä etsimääni käytettynä, koska sieltä löytyy kaikkea ja vähän lisää sekä ilmaiset postikulut yli 100 euron ostoksiin 👌

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *