Posted on

Pit bull herramme Igor on siis tämä meitä yllättelevä kaveri. Vielä 11 vuoden komea ikäkään ei ole hänen tahtiaan juuri hidastanut vaan vanhat tavat istuvat tiukassa aina sille päälle sattuessaan tai tilaisuuden koittaessa. Ja tänään koittikin oikein jymy tilaisuus kun mies oli unohtanut lastenhuoneen koiraportin huonosti kiinni. Lasten huone kun on the place to be ja p**seillä hänelle jostain syystä. Lastenhuone ei ole mitenkään häneltä pois suljettua aluetta ja portti on auki aina kun kotona ollaan mutta aina jos lähdemme täytyy tämä muistaa sulkea.

Rakas rötöstelijä

Tulin kotiin koulusta iltapäivällä ja ajattelin, että käytän tavalliseen tapaani koirat pienellä kävelyllä ennen lasten hakua päiväkodista ja riennän siitä sitten suoraan päiväkodille. Eihän se ihan niin mennyt, vaan päädyin tunniksi kuuraamaan kaikkea mahdollista ja mahdotonta ennen kuin pääsin lähtemään. Igor nokkelana poikana saa huonosti suljetun koiraportin nenällään helposti tempaistua auki (käyttää tätä tekniikkaa myös jos yritän olla suihkussa tai vessassa rauhassa..). Ensimmäisenä tottakai pissaa sinne tänne tuonne pispis pisss. Tämä kun on hoidettu pois alta niin eiköhän vähän retuutella nalleja ja muita leluja. Ihme kyllä en tällä kertaa ainakaan vielä huomannut minkään lelun hajonneen. Sitten alkaa mesoaminen ramasemaan niin hops hyppy sängylle ja pesää kuopimaan. Kiva juttu kun hänen makuumaikan kuopsuttelu on sen verran rajua puuhaa ettei sitä ihan normi ihmispatjat kestäkään ja niinpä oli tämäkin patja saatu revittyä auki ja sisuksia siellä täällä. Aijai jai jai.

No eihän tästä voinut toista syyttää kun meidän moka. Ei auta kun koittaa muistaa jatkossa tuplatsekata kaikki tämmöiset asiat. Aikamoinen järjestely ollut kyllä tämän herran kanssa aina kun olemme lähteneet kotoa. Eteisestä on suosiolla heivattu kenkäteline muualle kun se oli mukava pissapaikka, samoin keittiön kangastuoli. Kutsunkin sitä pissatuoliksi. Tykkään siitä sen verran paljon, että monen monta kertaa olen jaksanut sen kuurata mutta alkaa jo riittää minullekin että eiköhän olisi helpompi vaan heittää pihallamme olevaan roskalavaan. Kenkiä, ulkovaatteita, seiniä jne on myös tullut kuurattua ihan mukavasti .

Onneksi sentään olen paljon kotona niin yleensä tämän merkkailun kanssa pärjää. Tällä viikolla minulle vain sattui ikavästi neljä pitkää koulun lähipäivää putkeen niin silloin on usein pissat lirautettu. En ole ihan päässyt selvyyteen onko se protestointia pidemmästä yksinolosta, puhdasta (hahahaa puhdasta hah) merkkailua vai eikö hän vain oikeasti jaksa pidättää. No yhdet pissat on pieni juttu tämmöisiin lastenhuoneen myllytyksiin verrattuna onneksi. Tuossa se tornado nyt vieressä onnellisena kuorsaa jo ja varmaan uneksii tämän päivän hupailuistaan 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *