Posted on

Tykkään käyttää itselläni, ja etenkin lapsilla, luonnonkosmetiikkatuotteita ja vain pakon edessä ostan jotain joka ei ole luonnonkosmetiikkaa. Pidän siitä, että luonnonkosketiikkaa käyttäessä ei tarvitse stressata mitä kaikkia kemikaaleja ja myrkkyjä ihon kautta imeytyy kehoon ja pahimmillaan mm. sotkee jopa hormonitoimintaa. Vuosia luonnonkosmetiikkaa käyttäneenä olen löytänyt kokeilemalla omat suosikit joka tuotteesta, sillä kokeilemallahan se vain selviää mikä toimii kenelläkin.

Lavera on ollut jo kauan yksi luottomerkkini. Se on mielestäni hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ja Laveran tuotteita löytyy nykyisin helposti ainakin isommista marketeista ja luonnonkosmetiikan verkkokaupoista kuten ihanasta * Joliesta (Joliesta saa muuten tällä hetkellä viisi ilmaista tuotenäytettä tilauksen yhteydessä!). Tänä kesänä päätin vihdoin kokeilla Laveran lasten aurinkorasvaa ja se oli rakkautta ensi käytöstä! Ehdottomasti paras tähän astisista rasvoista mitä olen heille ostanut. Laveran aurinkovoide on fysikaalinen mutta silti helposti levittyvä eikä jätä paksua värikerrosta iholle vaan sulautuu hyvin. Suojakerroin on myös korkea 50, mikä on erittäin hyvä ja suojaa pienten herkkää ihoa tehokkaasti.

                                           

Olisipa viime kesäkin ollut helpompi kun olisin ostanut tätä enkä taistellut koko kesää jonkun tönkön aurinkovoiteen kanssa, jonka levityksessä loppui kärsivällisyys niin lapsilta kuin aikuisilta 😀 Suomessa oli kuuma kesä ja niin oli Romaniassakin joten rasvaa tuli hölvättyä vähän joka välissä. Tykkään kokeilla aina välillä eri tuotteita, mutta tämä aurinkovoide jää kyllä meille lasten luottoaurinkovoiteeksi ehdottomasti. Luultavasti käytän sitä myös itse, koska miksi ei 💛🌞

                                                               
                                                            * Jolie.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *