Posted on
                                                   
                                          * https://pikku-bertta.com/

Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka merkattu*

 

Pari viikkoa sitten toteutui yksi pitkäaikaisista haaveistani, jota en uskonut ikinä pääseväni toteuttamaan. Nimittäin oman yrityksen avaaminen. Tästä en aiemmin uskaltanut edes haaveilla tosissani, koska ajattelin etteihän minusta ikinä siihen olisi. Onneksi vuosien saatossa itsevarmuus ja ajatustapani ovat kuitenkin muuttuneet hurjasti! Se on kyllä vaatinut paljon henkistä työtä, ei suinkaan ihan noin vain sattumalta näin ole käynyt.

Pikku-Bertta on yritykseni nimi ja se toimii verkkokauppana. Myyn Romaniasta tuomiani vauvan- ja lastenvaatteita sekä itse tekemiäni käsitöitä, kuten hius scrunchieita, ja makrame tuttinauhoja. Lisää teen aina inspiraationi mukaan, esimerkiksi nyt minulla on vaunulelu ja tiskirätti projektit meneillään ja lisää ideoita pää pullollaan!

Pyörittelin ajatusta lastenvaatteiden tuomisesta Romaniasta useamman vuoden, sillä aina siellä käydessämme olen ihastellut sikäläisiä lastenvaatteita. Ne ovat niin söpöjä ja kauniita eikä oikein vastaavia saa täältä meiltä. Lisäksi Romania on EU-maa ja siellä valvotaan työoloja sekä valmistusmateriaaleja standardien mukaisesti. Itse tuon vaatteet suoraan valmistajalta ilman välikäsiä ja näin tiedän mistä vaatteet ovat peräisin ja että ne ovat laadukkaita. Valitsen mallistoon lähes pelkästään luonnonmateriaaleista valmistettuja vaatteita, koska ne ovat ehdottomasti mukavimpia ja pehmoisimpia päällä. Ja kun vauvan vaatteista puhutaan, nämä ovat tärkeimmät asiat tottakai. 

Olen myös niin iloinen keksiessäni tavan yhdistää kaikkien aikojen rakkain harrastukseni käsityöt ihan oikeaksi työksi. Olen aina rakastanut tehdä käsillä ja niin kauan kuin muistan on minulla ollut jotain tulossa ompelukoneella, puikoilla, koukuille jne. Haluan myös oppia kokoajan uutta ja esimerkiksi makrameen tutustuin enemmän ja opettelin iltakausia, koska tiesin juuri millaisia tuttinauhoja haluan laittaa valikoimaani.

Yritykseni on ollut avoinna vasta reilun viikon ja tilauksia on jo alkanut tulemaan, myös tilaustyönä olen jo päässyt tekemään asiakkaan toiveidenmukaisia tuotteita. Toivon todella, että yritykseni menestyy sillä tämä on jotain mistä oikeasti nautin suuresti ❤

 

Muutama tuote verkkokaupastani, paljon lisää ihanuuksia siellä. Itse olen ainakin aivan ihastunut Pikku-Bertan tuotteisiin 😍

 

* Zmarta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *